onsdag den 24. maj 2017

Lækre sundere bananpandekager




Vi starter lidt i det små med en opskrift, jeg efterhånden har benyttet mig af rigtigt mange gange og som jeg sikkert kommer til at bruge mange, mange gange endnu.

De er nemme at lave og indeholder masser af gode sager. Mine børn kan godt lide at få dem til aftensmad, når vi er alene hjemme, men de er så nemme at lave, at de ofte også er blevet lavet til morgenmad... Endnu en fordel ved denne opskrift er, at jeg får brugt de sidste bananer, som er blevet spættet og som ingen alligevel gider at spise... win win if you ask me!

Du skal bruge:

2 modne bananer
3 æg
1 dl havregryn
1 dl grahamsmel eller fuldkornshvedemel
½ tsk. salt

Mos bananerne grundigt. Louise skriver på sin blog, at du sagtens kan bruge frosne bananer, hvis du har sådan nogle liggende. Tilsæt æg og rør det hele sammen med en gaffel.

Bland de sidste ingredienser i og rør grundigt til du har en ensartet masse.
Opvarm en pande med fedtstof, hæld dejen på panden og bag pandekagerne indtil de begynder at boble let i overfladen,

Kan nydes lune eller kolde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print