Reklamepolitik og markedsføring

Det er vidst efterhånden blevet nødvendigt, at MadMama også får sig en reklamepolitik, så det er helt på det rene, hvordan tingene forholder sig.

Reklamepolitik:

Produkter, der testes, omtales eller anmeldes på MadMama, skal have relevans både for mig selv, bloggen og mine læsere. Dette gælder uanset, om det er produkttests, give aways og hvad enten jeg er blevet opsøgt eller selv har taget kontakt til de pågældende firmaer.

Når det kommer til de produkter, der anmeldes eller testes her på bloggen, så skriver jeg altid min egen ærlige og uforbeholdne mening. Jeg vil ikke forpligtes til at skrive noget om et produkt, som jeg ikke selv kan stå inde for og heller ej om produkter, der sendes uopfordret. 

Der vil på denne blog ikke altid stå i overskriften eller med store fede typer, om der er tale om en produkttest eller om hvorvidt indlægget er sponsoreret. Indlæg som disse vil være tagget med etiketten "produkttest" eller "sponsoreret", det står nederst i indlægget.

Markedsføring:

Står du/i med et produkt, som du/i synes har relevans for mig og mine læsere på MadMama, er du/i meget velkomne til at kontakte mig pr. mail på: madmama.dk@gmail.com

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Print