Grønt i forklædning...
Spinatpandekager med majs
2 små portioner og 2 store portioner
300g g kogt spinat
125g majskorn (friske eller frosne)
75g hvedemel
1 æg og 1 ekstra æggeblomme
2 dl mælk
3 spsk. olie
salt, peber og revet muskatnød
raps eller olivenolie til stegning
Rør ægget sammen med mel. Tilsæt blommen, mælk, olie og krydderier. Vrid væden ud af spinaten og tilsæt spinat og majs. Lad dejen hvile 1 time i køleskabet. Hæld dejen ud i små klatter, der steges i olie ved moderat varme i ca. 3 minutter på hver side.
Det lyder godt. Skal jeg helt sikkert prøve.
SvarSletDet synes jeg du skal Pernille, de smager virkelig lækkert! :D
SletRigtig inspirerende opskrift. Tak for det. Jeg bruger tit lidt klid og brændenælder i pandepagedejen - det er også super godt.
SvarSletVenlig hilsen Vila
http://www.madopskrifter.info
Tusind tak og velkommen på bloggen :)
SletDet lyder spændende med klid og brændenælder! Måske jeg skal spørge bedsterne om de vil tage en håndfuld med til mig, næste gang de kommer forbi ;D Hvis man ikke prøver det, kan man jo ikke finde ud af om det er godt :D