lørdag den 3. november 2012

hjemmelavet pålæg - tunsalat

En anderledes variant end den købte med majs og rød peber - den er lige så velsmagende og er dit barn bare halvt så vild med syltede agurker, som min er, så vil de ELSKE denne salat. Den er rigtig god i sandwich men kan også bruges som forret til en familiekomsammen eller anden festlig lejlighed...

Tunsalat
1 ds tun i vand
1 spsk. mayonnaise (gerne øko eller hjemmerørt)
2-3 spsk. kvark eller cremefraiche
7-5 skiver syltet agurk (gerne hjemmesyltet) drueagurker kan også bruges, så brug dog kun 1 mellemstor
1/4 løg, finthakket
1 lille fed hvidløg
salt, peber og citronsaft
friske krydderurter

Hæld tunen til afdrypning i en si. Bland den med en smule mayonnaise, cremefraiche eller kvark til en smørbar masse. Tilsæt de finthakkede agurker, løg og hvidløg samt salt og peber og friskpresset citronsaft. Slut af med lidt friske krydderurter efter egen smag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print