torsdag den 6. september 2012

Madmamas Tortillas

Endnu en Madmama opskrift har set dagens lys - denne gang en aftensmadsopskrift... Håber i synes det lyder spændende og får lyst til at afprøve den...

Madmamas Tortillas
6-8 stk.

6-8 store tortilla wraps
500g hakket oksekød (du kan sagtens halverer mængden af kød og supplere op med flere grøntsager)
1-2 spsk. olie til stegning
2 gulerødder, revet
1 rød peberfrugt, i tern
½ squash, revet
1 glas taco sauce (jeg foretrækker Santa Marias men de billigere udgaver kan snildt også bruges)
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, revet

Alternative grøntsager: 1 revet persillerod/pastinak og/eller 100g frosne majs

Dressing:
250g cremefraiche
1½-2 spsk. tomatpure
Karry
Paprika
Salt & peber
lidt citronsaft

Alle grøntsager renses og klargøres til at komme i gryden. Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg. Brun kødet af og tilsæt grøntsagerne og lad det stege lidt igennem... Tilsæt herefter taco sauce og rør det godt sammen. Skru lidt ned for varmen og lad kødsaucen simre i 10 minutter. Varm ovnen op til 180 grader.

Lav imens dressingen. Hæld cremefraichen op i en skål, tilsæt de øvrige ingredienser efter smag og rør det hele godt sammen. Smag til, så dressingen bliver tilpas salt, stærk, sødt og surt. Sæt dressingen til side og lad den trække mens resten laves færdig.

Tag tortillaerne ud af emballagen og læg en stribe kødsauce i den mængde du finder passende på tortillaen. Rul herefter tortillaen og læg den i et ildfast fad. Gentag dette med de resterende tortillas.

Sæt fadet i ovnen og bag tortillaerne i 10 minutter indtil de bliver gyldne. Tag fadet ud og lad det stå til afkøling ca. 5 minutter og server med dressing ovenpå...

Bon appetit...

1 kommentar:

  1. Hej Ann-Sofie
    Tusind tak for din henvendelse - selvfølgelig skal Madmama da med på toppen!

    De bedste hilsner
    Agnethe /Madmama

    SvarSlet

Print