mandag den 30. juli 2012

Kokos og bananmuffins

Vi ELSKER muffins her hos Madmama - det er den nemme og for det meste sunde alternativ til en snack eller et mellemmåltid og så kan vi voksne jo også altid guffe med på sidelinjen. Mie har afprøvet disse lækre muffins, de er helt uden sukker og fri for gluten, hvis du bruger glutenfri havregryn. Gode ser de i hvert fald ud og Mie lover at de er det!






Kokos og bananmuffis
12-16 stk. afhængig af ønsket størrelse

Du skal bruge:

200 g dadler
100 g mandler
75 g glutenfri havregryn (Har du ikke allergi kan du med fordel bruge alm. havregryn)
2 modne bananer
6 æg
½ tsk vaniljepulver (ikke sukker - kan købes i Kvickly)
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
150 g kokosmel

Kør det hele sammen til jævn masse i foodprocesser – køres et godt stykke tid.
Bages i 25 min på 175 grader.

1 kommentar:

  1. Super opskrift :-) Jeg kan også anbefale http://www.bananmuffins.dk hvis man vil have en lækker opskrift på bananmuffins.

    SvarSlet

Print