tirsdag den 12. februar 2019

Madpakke til børnehavebarn

Da Theresa skiftede børnehave sidste sommer, skulle hun for første gang til at have madpakke med. Der var madordning i den gamle børnehave og det var vi forældre svært tilfredse med. Efter sommerferien blev det så til en ekstra madpakke, der skulle laves og da Theresa spiser langt mere varieret end Elias, glædede jeg mig lidt til, at kunne pifte det lidt op...


Det viste sig dog ret hurtigt, at Theresa også har sine præferencer, når det kommer til madpakken. Makrel i tomat og hjemmelavet mayo (de små bøtter) er fast inventar hver dag og dertilhørende rugbrødsmadder. Derudover er der en grinebidder fra Castus (vi droppede frugtstængerne til fordel for dem med grøntsager i og børnene klager ikke!) lidt lækre grøntsager i form af gulerodsstænger, agurkeskiver, små tomater og indimellem også lidt bær, når de er i sæson. Da de får frugt og eftermiddagsboller i børnehaven har hun kun brug for formiddagsmad og frokost.

Som i kan se, er der i madpakken her sneget sig et pølsehorn i - det er ikke et hit med sådan en helt kold og næsten hård sag, så det har hun frabedt sig. Men nu er hun begyndt at spørge efter pizza til madpakken og da vi ikke rigtig spiser den traditionelle form for pizza herhjemme, har jeg tænkt, at vi skal forsøge os med at bage pizzasnegle i vinterferien, så vi kan finde ud af om det er noget hun bryder sig om til madpakken. 

Theresa begynder i skole efter sommerferien. Vi har fået at vide, at hun der skal have tre separate madpakker med. Én til formiddag, én til frokost og én til eftermiddag. De skal lægges tre forskellige steder hen og jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå. Så der vil helt klart komme mere om madpakker her på bloggen også.

Hvis du kunne tænke dig endnu mere madpakkeinspiration, skulle du kigge forbi: sundemadpakker.dk. Her har jeg fået rigtig mange gode tips og lækre opskrifter. Anbefalingen er på ingen måde sponsoreret eller opfordret, det er såmænd bare lidt link-love fra én blogger til en anden...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print