søndag den 10. februar 2019

Hjemmelavet banan youghurt - med mindre sukker

Enkelt, rent og meget nemt at gå til.
Sådan vil jeg beskrive denne opskrift og faktisk, så er jeg ikke ophavsmanden til den. Det er derimod min 5-årige datter, som gerne ville have yoghurt en dag, hvor vi ikke havde frugt yoghurt hjemme.

Så hev hun min græske yoghurt ud af køleskabet, fandt en banan og vanillesukker som hun stillede på bordet og så skulle vi lave yoghurt til hende.


Det er det nemmeste i verden! Du moser 1 banan, tilsætter nogle skefulde græsk yoghurt og smager til med vanillesukker.


Og sådan gik det til, at Theresa fik lavet sin helt egen yoghurt! Du kan sagtens bruge hindbær eller jordbær også. Her er det dog nemmest at have kogt dem ud til en grød og kølet det af forinden. Om sommeren kan det også med fordel bruges som hjemmelavede is. Bare fyld den færdige blanding i isforme og stik dem i fryseren nogle timer og voila - lækre, mættende og lidt sundere is.

Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print