mandag den 12. marts 2012

Hjemmelavet fiskepålæg

Et lækkert afbræk til det vi kan købe er denne hjemmelavede fiskepålæg. Du kan endda selv vælge variationen af fisk.

Fiskepålæg:
  • 125 g sejfilet, hornfiskefilet eller anden filet, fx laks
  • olie til pensling
  • 1 spsk. god majonæse
  • 1 spsk. fromage frais
  • citronsaft og lidt salt og peber efter smag
Skyl og tør fileten af. Læg den på bagepapir. Pensl med et tyndt lag olie. Bag den i ovn ved 175 grader
i ca. 10-12 min. til fiskekødet har skiftet farve.
Afkøl fisken og træk evt. skind af. Mos fisken med gaffel eller stavblender, til fileten er
findelt.
Rør de øvrige ingredienser sammen, og rør fisken  og server på rugbrød, grovbrød, i pitabrød eller i
sandwich.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print