Det går i alt sin enkelhed ud på at bruge sin morgengrødsrester til at lave en lækker eftermiddagssnack. Opskriften er fundet i Claus Meyers kogebog: Mad til de mindste, som varmt kan anbefales herfra...
Min søn er vild med disse sprøde chips, som kommer ud af sådan en omgang øllebrød, han kan virkelig godt lide at det knaser, så han køre det bare ind ad en kant - mon ikke også jeres små poder vil kunne lide lidt knas...
Sprøde chips af øllebrød eller havregrød
100g kold havregrød eller øllebrød
lidt havsalt (undlad dette, så kan børn under et år også være med på snacken)
Smør havregrød eller øllebrød helt tyndt ud på et stykke bagepapir på en bageplade med en palet eller dejskraber og drys med lidt salt.
Bag i ovnen ved 160 grader i 20-30 minutter til flagerne er helt tørre og sprøde.
Tag flagerne ud af ovnen, lad dem køle af og tag dem forsigtigt af bagepapiret, så de holder sig som store flotte flager. Spis dem som knækbrød eller sprøde chips med lidt dip til evt.
Tip: Grødresten skal være uden mælk eller frugtrester, for at du kan bage den helt sprød.
Sprøde chips af øllebrød |
Aj hvorfpr har jeg ikke set denne herlige blog før? Den er skøn! Og der er fokus på rester - OG du bakker op om os. Totalt godt!
SvarSletDu har hermed fået en ny fast læser :)
KH
Selina fra http://www.stopspildafmad.dk
Hejsa Selina
SletTusind tak for dine søde ord og tak fordi du har lyst til at følge med her på MadMama :)