onsdag den 11. januar 2012

Hirsegrød

Denne variant af grød har min søn ikke været specielt vild med og jeg forstår ham egentlig godt - jeg ville skisme heller ikke selv spise den, medmindre der var et eller andet seriøst lækkert tilsat... Ikke desto mindre er der rigtig mange, som bruger netop denne som startgrød fordi den er så neutral...

Hirsegrød
1 dl hirseflager
1 dl vand
1 tsk. fedtstof
1 dl MME eller MM (senere sødmælk)
evt. 1 spsk. frugtmos
Pisk melet med vand og mælk i en gryde. Bring grøden i kog under piskning ved svag varme i 2-3 minutter. Tag gryden af varmen og rør fedtstoffet i. Servér når grøden har fået spisetemperatur.
I stedet for drikkeklar MME kan du bruge 1 dl oprørt MME-pulver. Pulveret blandes i, når gryden tages af varmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Print